Συμμετοχές της ερευνητικής ομάδας σε συνέδρια
1. «Αξιοποίηση εκχυλισμάτων πολυσακχαριτών προερχόμενων από μακροφύκη της ελληνικής θαλάσσιας χλωρίδας για την ανάπτυξη βιολειτουργικών προϊόντων», Πισσαρίδη Κ., Βεληβασάκη Κ., Γιατράκου Β., Κρυστάλλη Ε., Αντωνίου Γ., Κουτσοπούλου Ι., Νάνου Α., Τσιριμιάγκου Χ., 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Φόρουμ Επιστήμης και Τεχνολογίας Λιπιδίων, 25 Νοεβρίου, 2022, Αθήνα, Ελλάδα
Μπορείτε να βρείτε το poster εδώ.
2. “Farmed Greek seaweeds with promising nutritional profiles”, Troianou E., Tzovenis I., Abatzidou E., Pissaridi K., Ioannou E., Roussis V., PSE: Trends in Natural Products Research: A PSE Young Scientists’ Meeting, May 23-26th, 2022, Chania, Greece
Μπορείτε να βρείτε το poster εδώ.
3. «Διαφορές ως προς τη φωτοχημική απόδοση σε συνθήκες καταπόνησης φωτός δύο εμπορικών μακροφυκών (Ulva sp., Chondracanthus teedei) εγκλιματισμένων σε συνθήκες εργαστηρίου: πρώτα αποτελέσματα», Μαλέα Λ., Νάκου Κ., Ορφανίδης Σ., 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Βοτανικής Εταιρείας, 10-13 Οκτωβρίου 2019, Αθήνα, Ελλάδα
4. Malea L., Nakou K., Seitidou O., Lachanidou G., Orfanidis S. 2022. The effects of abiotic factors on the economically important red alga Chondracanthus teedei physiological performance. Conference Proceedings of “Trends in Natural Products Research: A PSE Young Scientists’ Meeting, May 23–26, 2022, Kolymbari, Crete, Greece”, pp. 72-73.
5. “Photosynthetic and growth strategies of Ulva lacinulata to survive the seasonal fluctuating conditions in a eutrophic Mediterranean Sea Bay” Orfanidis S., Malea L., Nakou K., Seitidou O., Lachanidou G. and Papadimitriou A., “Ulva: from fundamental biology to aquaculture: state of the art, bottlenecks and gaps”, SeaWheat COST Action Conference, Universidad de Cádiz, Cádiz, Spain September 13- 15, 2022.